Steun ons via TROOPER

https://trooper.be/deschroef

Jeugdwerking

  • SCHROEFKAMP 2018

De inschrijvingen voor het Schroefkamp zijn lopende.Ons kamp gaat door van 1 tot en met 10 augustus 2018 op een keitoffe locatie. Wij kijken er al naar uit. Meer info vind je links op deze pagina. Inschrijven kan hier. (Let op: 1 formulier per kind invullen.) Na het inschrijven zou je een bevestigende e-mail moeten krijgen. Indien dit niet zo is, gelieve contact op te nemen via sandy@deschroef.be of via het nummer 0492 08 04 33.

Het Schroefteam

Zin om (kamp)monitor te worden ?

Daag jezelf uit ! Zoek je grenzen op ! Werk je graag in een toffe ploeg superleuke opdrachten uit voor leuke kids ? Neem dan snel contact met ons op via sandy@deschroef.be of via het nummer 0492 08 04 33 Tot dan ...

Wie zijn wij eigenlijk ?
Tja. Wij zijn een stukje van De Schroef dat zich vooral richt tot een publiek waar nog toekomst in zit. Namelijk jongeren. Vanaf het moment dat je de kleuterklas verlaat ben je welkom bij ons tot je grijze haren hebt. En dan nog … .

Wat doen wij zo al?
Wel, … Aangezien er nog zoiets bestaat als schoolplicht, zijn wij vooral werkzaam tijdens de vakanties. Kinderen van 6 tot 16 jaar kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten (zie activiteitenkalender). De bedoeling is dan vooral gezellig samenzijn, een spelletje spelen, een filmke zien, een stapje in de wereld zetten, ... .

Twee maal per jaar amuseren we ons tijdens een weekendje op verplaatsing, maar ... het grote evenement is natuurlijks ons jaarlijks kamp van 1 tot 10 augustus ... daar kijkt iedereen naar uit !

Op kamp doen we de zotste dingen en gaan we op de gekste avonturen. Zo ben ik zelf naar Hollywood geweest, maar dan noemde het Lollywood. Daar hebben we dan een oscarwaardige film gemaakt.Ik heb verschillende Goden getrotseerd en zag de hele wereld op Wereldreis. Op één van die reizen is het fout gegaan en ik was Kwijt op een eiland. Toen ik weg wilde zwemmen, ben ik onderwater op Atlantis beland. Toen ik eindelijk terug op het vaste land was, kwam ik Foute kabouters tegen die mij naar een bos vol Bospiraten leidden. Daar we een tijdje gezellig op de camping Kozzzmozzz gezeten. Waarna de superhelden ons kwamen redden en nu op zoek gaan naar de Koning der Ringen. Tijdens deze zoektocht kwamen Astix en Obelix tegen die met een speciale opdracht bezig waren opgedragen door Ceasar hemzelf. Zij vroegen ons hen te vergezellen en te helpen bij deze zware opgave te doen slagen. Wat natuurlijk gelukt is.

Nu echter hebben we een ander probleem of beter gezegd een avontuur. We namen het vliegtuig naar huis toe en zijn in een storm terecht gekomen juist in het gefaamde bermuda-driehoek gebied en zijn gecrasht. Hoe geraken we hieruit?

Heb je vragen of opmerkingen: mail ons !

Tot binnenkort !

De monitoren

 

Copyright 2018 De Schroef vzw
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login