Nieuwtjes

  • Vrijwilligers

Sinds vorig jaar is Robert Wijn, een actieve, enthousiaste gepensioneerde uit Merksem, bij ons aan het werk als vrijwilliger/klusjesman elke dinsdag- en vrijdagvoormiddag.

Op korte tijd heeft hij onze vergaderlocatie al een nieuw kleurtje gegeven, kapotte tegels hersteld en allerlei klussen verricht.

In zijn vrije tijd maakt hij graag lange fietstochten. Hij doet onder andere mee aan de Gordel, de Fietseling en aan de Dodentocht met de fiets te Bornem. Hij gaat graag winkelen en uit in 't Stad en hij kijkt graag TV, vooral sport programma's en voetbal.

Robert ... , welkom aan boord van De Schroef !!


Ook Stefan Van Mechelen en Gaston Defloo maken deel uit van onze vrijwilligerswerking. Zij nemen een deel van de administratie op zich.

Vanaf september 2011 werd Ariane (echtgenote van Patrick Lahaye) onze nieuwe vrijwilliger om tijdens de wekelijkse badmintonavond (elke donderdag!) de contacten te onderhouden tussen spelers en zaalwachter. Zij staat in voor de inschrijvingen ter plaatse.

Aan al onze vrijwilligers ... DANK JE WEL ... voor jullie inzet, enthousiasme en bereidwilligheid !

Interesse om ook als vrijwilliger bij ons mee te draaien. Geef ons dan snel een seintje.

 

Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiast persoon die weet van aanpakken, kleine klusjes kan opknappen en graag in de tuin werkt.
Interesse ? Neem dan snel contact met ons op.


 

  • info stadsklassen

Zoals jullie in onze vorige edities al konden lezen krijgt De Schroef regelmatig een “stadsklas” op bezoek. De stadsklassen dompelen leerlingen van de tweede graad van het secundair onderwijs drie dagen lang onder in een bad van stads- en jongerencultuur, stadsplanning, import-export en duizend andere contrasten. Tijdens stadsklassen ontdekken de leerlingen de stad als boeiende en gevarieerde leefomgeving en maken ze kennis met een aantal beroepen.

Eén van de modules die de leerlingen kunnen kiezen is “Haven”. Hierbij brengen ze al fietsend een bezoek aan De Schroef om meer te weten te komen over de binnenvaart, worden ze onderworpen aan een ludieke kwis en krijgen ze de kans om een binnenschip te bezoeken. Iets wat bij hen steeds met veel enthousiasme wordt onthaald.

Belangstelling? Klik hier

Copyright 2018 De Schroef vzw
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login